Interieurontwerp

Jos Moors Interieurarchitectuur

Interieurontwerp, Interieurinrichting, Verbouwingen (onze specialisatie), Meubelontwerp, Kleuradvies, Verlichtingsadvies, Gordijnen  

 

 

Werkwijze

Bij een eerste bezoek geeft de opdrachtgever informatie over de wensen en ideeën ten aanzien van de inrichting en/of verbouwingen. Wij beoordelen daarbij de ruimtes, de bouwkundige aspecten en de verschillende mogelijkheden. Ook worden er meteen de nodige opmetingen gedaan.

Vervolgens wordt er een zogenaamd voorontwerp gemaakt. Dit voorontwerp wordt uitgebreid met de opdrachtgever besproken en zo nodig gewijzigd of aangepast. Is de opdrachtgever akkoord dan wordt er een definitief plan uitgewerkt. Het definitieve plan wordt vervolgens aan de opdrachtgever aangeboden en bestaat uit een grondplan, elektriciteitsplan, gedetailleerde aanzichten en perspectieftekeningen. Hierbij tevens de nodige voorstellen ten aanzien van keuzes voor vloerbedekking, wand- en plafondafwerking, gordijnen, verlichting, meubelen en kleuradvies.

Pagina Interieurontwerp-1

 

Uitvoering

Voor de uitvoering worden de plannen zo nodig verder in detail uitgewerkt. Wordt de timing van het project vastgelegd, de eventuele begeleiding besproken en vervolgens vindt de realisatie van het project plaats.

Voor de realisatie van het project kan gebruik worden gemaakt van ons vaste team waaronder o.a. aannemer, elektricien, meubelmaker en schilder. Een team wat door jarenlange samenwerking en ervaringen borg kan staan voor een efficiënte uitvoering, correcte timing van de werkzaamheden en een scherpe prijsstelling. Uiteraard heeft de opdrachtgever hierbij ook de vrijheid te kiezen voor eigen uitvoerende partijen.

 

Prijsbepaling

Alle ontwerpen worden vervaardigd op basis van percentage, of tegen een forfaitair tarief

Eventueel extra opvolging en begeleiding wordt uitgevoerd tegen uurtarief.

 

Pagina Interieurontwerp-3